Architectuurgids IJburg

Toine van Baalen staat met twee woonhuizen vermeld in de Architectuurgids IJburg, uitgegeven door ARCAM, Architectuurcentrum Amsterdam.

  • Nieuwbouw woonhuis met bedrijfsruimte Steigereiland Olphert Vaillantlaan 57 IJburg te Amsterdam.
  • Nieuwbouw woonhuis met bedrijfsruimte Steigereiland Gowin Knightstraat 54 IJburg te Amsterdam.

Gids met drie wandelroutes
Aan de hand van de Architectuurgids IJburg kan de nieuwste stadsuitbreiding van Amsterdam uitstekend worden verkend. Een drietal routes over respectievelijk het Steigereiland, Haveneiland West & Kleine Rieteiland en Haveneiland Oost & Rieteiland Oost leiden je langs architectonische hoogtepunten, een scala aan bruggen, kleurige straten en spectaculaire uitkijkpunten. De routes zijn uitgestippeld op overzichtelijke plattegronden. In het boekje is een beknopte beschrijving van elke wandeling opgenomen en is een aantal bijzonderheden belicht. In het complete register zijn alle gebouwen (inclusief de particuliere woningen), bruggen en parken terug te vinden. Bovendien staan in de gids tips voor horeca, bijzondere kunstwerken, literatuur over IJburg en overnachtingsplekken. Kortom, met deze Architectuurgids IJburg op zak ontdek je IJburg op een snelle en leuke manier!